Skip to content

sablon3

ismét úton, ismét jó helyen, ismét jó időben

Mielőtt elindultam otthonról épp hogy Ágiék slideshowját sikerült felraknom. Úgy gondoltam, amíg távol vagyok beállítok egy automatikus frissítést, de hát úgy tűnik az időm, valahogy mindig hamarabb elfogy, mint a feladataim. Így most a szokásos esküvő slideshow helyett, egy az elmúlt napokban fotózott egyik anyagból rakok fel képeket.
Lara Elizabeth Quilatan 2 éve éppen akkor született, amikor itt kint töltöttünk el pár hetet az államokban. Most a hugi születésekor ha nem is voltam itt, de aznap, mikor hazajött a kórházból, 4 naposan vele is megismerkedhettem.
Sűrű ez az időszak a Quilatan családban. Lara 2. szülinapján született Nina Gabriella. Aznap pedig mikor hazajöttek anyukával a kórházból ünnepelte apuka a szülinapját. Barátnőm Móni nem fog unatkozni a 3 skorpió mellett. Bár Nina egyenlőre rácáfol a horoszkópjára, tüneményes baba, eszik, alszik, ha sírdogál néha, pontosan lehet tudni, hogy mi is a gondja. Sok év telt el azóta, hogy egy ilyen picik környékén töltöttem el napokat. A babaillat, az élet teljesen más beosztása, a meghittség lassabb, de sűrű pillanatai, a napok rendszeressége nagyon messze vannak a jelenlegi életmódomtól.
Nem panaszkodom, hiszen minden korszaknak megvan a szépsége, ahogyan a most gyorsan pergő hónapoknak is. Inkább csak érdekes volt visszamenni az időben számomra. Az pedig, hogy egyáltalán volt esélyem velük lenni sokat jelent nekem. Móni (anyuka) nagyon régi barátnő az életemben és bár az otthona tőlem messze van, mégis mindig érezhetően jelen van. Sok mindent éltünk meg együtt. Sokszor pont a fotózásnak volt köszönhető, hogy mi együtt lehetettünk, együtt élhettem meg vele az utóbbi évek nagy eseményeit.
A jövő sok mindent tartogat még számukra is. Én pedig reménykedem, hogy lesz még alkalmam ezt újra belülről megélni velük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük