Skip to content

sablon3

POSH

Egy darabig elgondolkodtam rajta, hogy magyarul, vagy angolul írjam a bejegyzést, hiszen ez a történet végig angolul zajlott.
De azok, akik részt vettek rajta, nekik úgy sem érdekes mit írok, hiszen ők hasonlóan éreznek, hasonlóan élték meg.

Végy egy esküvői videós lányt (D. Nagy Kriszta) aki mer álmodni. Az álmaihoz pedig egy lépcsőt, mely egy konferencia formáját veszi fel. Konferencia, amely esküvői videósoknak szerveződik. Ez önmagában még nem egy nagy szám. Ám résztvevői nők, ami az egészet alapjaiban meghatározza, formálja. Majd elkezd bővülni és fotósok is bekerülnek a képbe. Hiszen ugyanabban a közegben dolgozunk. Bár nálunk a nemek aránya nem annyira szélsőséges, mint náluk, de mégis csak alapvetően egy férfiak által dominált szakmában vagyunk.

És mi nők mások vagyunk. Mások az alapvető motivációink, más a hozzáállásunk, másként éljük meg a dolgokat. Van ami előnyt ad számunkra és van ami nekünk nehéz, míg a férfiak könnyedén kezelik. Nem megyek bele ennek részleteibe, szerintem nagy része triviális.

Ott vagyunk, nők által szervezett esemény.
Helyszín: Karib tenger. No comment 🙂
Program: előadások, ismerkedések, vacsorák, karaoke, insprirációs fotózás (a következő slideshow témája), szabadnap (igazi női agy által kiadott program), előadások, beszélgetések, sírás, nevetés.

Miért volt ez számomra hasznos? Átgondoltam azt, mi is vitt odáig. Merre mehetek tovább. Hogyan menjek tovább.
Nem mondom, hogy hazajöttem és egyből újraszerveztem az életem. De közeleg a holtszezon és én tudatosabb leszek. Szervezettebb. Kiegyensúlyozottabb. Megoldom, hogy több időm legyen megélni a pillanatokat.

És itt egy kis ízelítő, arról hogy kik élnek hozzám hasonló álmokat.

2 thoughts on “POSH”

  1. lájkolom. látszik, hogy egy az érdeklődés, egy a cél. tudnak „egy”-ek lenni.
    biztos nagyon jó lehetett és hasznos. te kis sztár :)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük