Skip to content

sablon3

ismét Néveri család

Nos ez a bejegyzés már minden csak nem aktuális. Ám tegnap mikor Kati átküldte nekem a montázst, arra gondoltam, hogy akkor itt az ideje, hogy ezt is beillesszem.

Ez a program a Néveri családtól már szinte tipikusnak számított. Nekem munkamániásnak egy újabb lökés arra, hogy miért is kell visszarendeznem az életem kicsit a régi mederve. Mindenki összejön, rászán egy napot arra, hogy egymás társaságát, egymásra odafigyelve élvezzék. Finom játéka volt az intim, bulis, családi hangulatoknak.
A reggelt a csajok hármasban indították. A címszó anyanap, szín zöld (biozöld:)). Reggeli anyukával, vásárlás, csajos módra, valami ‘eddig hogyan tudtam élni nélküle’ zöld kütyü beszerzése.
Én a déli programtól csatlakoztam, nyílt zumbaóra barátokkal. Nem magyarázom túl a hangulatát, itt a slideshow:

A napot egy kis könnyű snakkel folytattuk a szaunázás után. A fodrászkodás már nem fért bele a programba, csak ültünk és beszélgettünk egy jót, mielőtt a család kibővült volna. Gabi profi módjára előkészített vacsorával várta a vendégeket. Megjöttek a férfiak, nagyszülők és az anyuka ünneplésére szánt napot végül Babi szülinapi köszöntésével zártuk.
Nem igazán tudom jól leírni, milyen is volt ez a nap. Mert nem lehet leírni azokat a finom rezdüléseket amitől egy egésszé állt össze.

5 thoughts on “ismét Néveri család”

  1. De jó, hogy feltetted. Egy nap a sok közül, de mégis mennyire más…igazán különleges hangulattal.
    Amit Te még pluszban hozzáteszel, azon meg már nem is csodálkozom. 😉

  2. Pingback: Ízbolygó » Dinnye és füge, csajbuli és elmélkedés a kapcsolatok fontosságáról

  3. Köszönöm ezeket a képeket és a slidehow-kat! Olyan hangulata van…, annyi mélység van benne. Megmutattad, milyen lehet egy jó családi együttlét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük