Skip to content

sablon3

Tef3 – szezonzárás, ahogyan mi szeretjük :)

Sokadik TEF-en (Tudatos Esküvői Fotográfus) voltam ott. Már írtam az előzőekről párszor. Lehet, hogy vissza kellene néznem, hogy ne ismételjem magam 😉 Azt már tuti meséltem, hogy ebbe belecsöppentem, Csaba gyermekét nevelgetem időnként.
Mindig próbálom meggyőzni magam, hogy van értelme, hogy tudok olyat mondani, ami hasznos lehet, valami ami pluszt ad, valami, amiért úgy érzik a hallgatók: megérte eljönni.
Amit viszonylag biztosra tudunk szervezni, az a vizuális élmény. Nagyon jó párosaink voltak most. Furcsa szituáció: egyik sem az én párosom. Úgyhogy számomra mélyvíz volt a javából: ismeretlen helyszínek, nászriporteres, ám számomra csak képről ismert párosok. Hazudnék, ha azt mondanám, ez a mélyvíz hatalmas gondot okozott. Lehet, hogy mélyvíz, de nem volt hideg és nem hullámzott 🙂 Ha valamiben nagyon egyezünk Csabával, akkor az a párok. Aki neki tetszik, azt tutira imádni fogom én is. A helyszín is valami hasonló volt. Új, de azért úgy válogattuk, hogy igen nagy kedvvel menjünk oda.

Jól mondta Csaba, a kreatív fotózás egy illúzió. Egy hostelből, egy romkocsmából és egy irodai lépcsőházból épített illuzió, melynek kötőerejét a párosaink adták.
Nem ragozom túl.
Tefesek, reméljük ti is élveztétek az elmúlt két napot, mert mi tele vagyunk ötlettel, hogyan folytassuk! November 3-át ne felejtsétek!

Ja igen és az egyik kedvencünk (igazi összeállás eredménye: a fotó, az utómunka és egy nagy adag szerencse):

:

Köszönet a helyszínekért az Instantnak és a Continental Travel-nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük