Skip to content

sablon3

Réka&Andris – nyócker

Nos Rékáék a másik véglet. Miben azonos? Csak a kreatívjukat fotóztam én. Andreáékkal szinte egyszerre készült (6 nap különbséggel) a két sorozat.

Elegáns esküvőt terveztek, rendeztek, Gyenes Szilvi féle botanikus kerti dekorációban, pálmaházban.
És egy kreatívot, amely csak az övék. Andris a nyolckerben élt mikor megismerkedtek. Így oda köti őket az első randi. Ott lakik egy nagyon kedves közeli barát, ott van az a ház, mely előtt elsétálva mindig rácsodálkozott Andris a belső udvarra.

Nekem nem kellett kétszer mondani, hogy legyen ez az ő keretük a történetükhöz. Totál üres fejjel mentem. Jártam már rengeteget arra, a nagyszüleim is ebben a kerületben éltek én pedig az szomszédságban évekig. Ám én ott még soha nem láttam semmit, amit igazán izgalmasnak tartottam volna egy sorozathoz. Úgyhogy szépen rábíztam magam az ő terveikre, melyek bőven jól működtek.

Nagy gyötrődés volt a zeneválasztás. Valahogy fogalmam sem volt mi is lenne ide való. Egy sokadik verzió, egy bizonytalan ötlet. Megnézve elsőre sem tudtam, hogy csak nekem tetszik, vagy tényleg működik. Miután örök menyasszonyom Kati jóváhagyta, maradt :).

Nem mindenkinek való egy ilyen sorozat. Ám velük életre kelt.

1 thought on “Réka&Andris – nyócker”

  1. Nagyon örülünk, hogy végül összejött a kreatív, ráadásul pont úgy, ahogy megálmodtuk. Tetszenek a videóbetétek (különösen a forgós, poros, kutyás részek) és a zene is, bár igazán átérzem, mekkora küzdés lehetett vele 🙂
    Megnéztem a kastélyosat is, én azért találtam hasonlóságokat, azon kívül is, hogy mindkettő gyönyörű.
    És akkor végül szeretnénk megköszönni még egyszer, életre szóló élmény lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük