Skip to content

sablon3

Niki&Balázs – vissza az esküvőkhöz

Az elmúlt hónapban valahogy mindig másról írtam, mint az esküvőkről. Pedig annyi, de annyi történet vár itt még arra, hogy zenével párosítsam, újranézzem, összegyúrjam.

Ami könnyen megy valahogy mindig, az az élményeim felidézése, az, hogy a képekre nézve előszedjem, mi volt az, mely megragadott a párral kapcsolatban. Úgy tűnik fél év még nem nagy idő ahhoz, hogy az érzéseimet könnyen előszedjem.
Niki és Balázs jelenleg Londonban él. Kintről az esküvőszervezés mindig nehezebb. Ám itt volt egy csapat (barátnők és család), köztük profi esküvőszervező, akik mögöttük álltak. Szükségük is volt rá, mivel nem hazai pályán (ahol felnőttek) tartották a lagzit.
Niki készülődése nagyon különleges élmény volt. A barátnők ahogy a nagykönyvben megírva, felöltöztek a menyasszony előtt, hogy akkor már csak rá koncentrálhassanak. Ha a képeket megnézitek láthatjátok, ez mennyire sokat jelent. Vizuálisan és hangulatában is. Nagyon megható volt látni, ahogyan az a sok csinos barátnő és testvérek mind Nikire figyeltek. Mind azon volt, hogy ez az ő napja legyen, számára varázslatos, emlékezetes. Volt nevetés, érintés, ölelés, sírás. Mindannyian átéreztük, milyen meghatározó napra is készülődtünk. Minden, mi ezután történt ennek a hangulatában zajlott. Könnyekkel, nevetéssel, szeretettel, szerelemmel. Jó érzés felidézni, jó látni, hogy a barátságok, a család milyen sokat adhat ehhez a naphoz.

Mivel aznap fotóztuk a kreatívot és a vőlegény nem láthatta a menyasszonyt esküvő előtt ezért az esküvői menetrend közepére szorult a kreatív. Tudtuk, hogy kevés lesz az idő, ezért két nappal korábban fotóztunk egyet. Elmentünk oda, ahol a szerelmük indult. Munkahelyi, izgalmas történet, melyet mókás volt felidézni. Elmentünk a leánykérés helyszínére, majd ott fejeztük be, ahol az esküvői fotózást kezdtük. Más volt így -jó volt így.

Niki annak idején azt írta, mikor megkapta a képeket, hogy reméli, hogy nem ennyi volt a mi kapcsolatunk. Én is így érzem. Hiány marad. Nehéz dolog ez. Messze vannak, ritkán jönnek haza. Én pedig egy rémes naptárban élek. Mégsem akarom elfogadni, hogy valakikkel ilyen mély dolgokat élek meg és utána nem látom őket többet. És ezt sok párossal kapcsolatban érzem így (már írtam, hogy milyen mázlista vagyok).

Ezért létrehoztunk egy csoportot (facebook előnyei), ahova az eddigi menyasszonyaimat vettük fel. Nem tudom, lesz-e olyan rendezvény, ahova érdemes lesz eljönni, ha másért nem egy ölelésért. De próbálkozom, hátha sikerül kitalálni ilyeneket 🙂

1 thought on “Niki&Balázs – vissza az esküvőkhöz”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük