Skip to content

sablon3

Zsuzsi&Ádám – gyermekekkel átölelve

Jó hetem van. 4 exmenyasszonyommal is találkoztam. Köztük velük is :). Őket látni most Zsuzsi folyamatosan növekvő pocakja miatt külön élmény. Az egyebek pedig úgy alakultak, hogy mi már csak úgy bennemaradunk egymás életében.
Zsuzsit az előző világából ismerem. Ráadásul az a különleges a történetükben, hogy a bátyja is idén volt vőlegény, szintén az én kamerám előtt. Így az esküvőjükre menni már szinte családias érzés volt…

Fantasztikus helyszínük volt a Balatonnál, kintre tervezett polgárival. És akkora vihar jött, amelyet mi esküvőfotósok kültérre készülődve legrosszabb álmainkban is rettegve nézünk. Az időzítése is rémes volt, épp elindultunk kifelé a helyszínre, a romokhoz. Hogy ebből alig látszik valami? Azért mert Zsuzsi úgy mosolyog, mintha semmi sem történt volna. A helyszín gyorsan átrendezte a terepet és két gyertya fényénél összeházasodtak.
Sokat írok arról, hogy miken aggódom egy-egy fotózásnál. Nos két gyertya fénye az nagyon kevés. Ha nem prémium felszerelés van a vállamon, itt tisztán megbukok. Nem akarok adatokat írni, de szélső tartományokon használtam a gépeket, optikákat. A vaku gyilkos lett volna, a gyors szervezkedés miatt a fények átgondolására esély sem volt. A kreatívot pedig jóval naplemente után fotóztuk. Gyakorlatilag. Meglettek a képek, meglett a hangulat.
És meglett a gyereksereg. Ez az esküvő legalább annyira róluk is szólt. Mind pocakon belül, mind pocakon kívül.

Két hét múlva pedig egy családi életük másik fantasztikus pillanatára készülök velük. Ha minden a tervek szerint alakul ott leszek első közös gyermekük születésénél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük