Skip to content

sablon3

Niki&Miki – mesevilág, de nem rózsaszínben

A mesevilág a Disney, Mickey és Minnie világra utal. Ám nem kell azt hinni, hogy ez egy habos-babos esküvő volt, ahol a rajzfilmek rózsaszín világába csöppentünk. Játék volt, de másképpen.

Niki egyedi menyasszony volt. Nem nagyon találkoztam még ilyennel. Nem tudom, meg lehet-e jól fogalmazni. Egyben volt szerethető, érzékeny és őrült, a legjobb fajtából.
Sosem láttam még nőt, akinek a gyermeki játékos énje ilyen erős maradt volna, aki tudatában volt szépségének, helyén kezelte és simán bevállalt olyan arcokat, gesztusokat, amelyek a szépség klasszikus formájába nem férnek bele.
Jött, ment, vibrált, sírt, kacagott. Alig győztük követni.

Egyszer megkérdeztük a vőlegénytől, hogy lehet bírni, hogy a lány ilyen szinten pörög, tiniknek nincs ennyi energiája. Miki azt mondta, reméli sosem nő fel igazán, soha nem lesz belőle egy sokat komoly, ritkán őrült felnőtt. Azt hiszem ez az amikor azt lehet mondnani, hogy megtalálja valaki a párját…

Ez az esküvő igazi csapatmunka volt. Egyrészt őket Kriszta ‘hozta nekem’. Másrészt a kreatív képeit Csabával fotóztam, mert Kriszta Grétije azon a héten született, így a Csaba átvette tőlem a fotós szerepet én pedig egy kicsit kirándultam a másik oldalra is.

Nem szoktam bejegyzést utólag módosítani. De most még napon belül vagyok és ezt ki nem hagynám:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük