Skip to content

sablon3

jótékonysági esküvőről – a nagy nap

Agyaltam egy kicsit a címen. Mi is legyen. Hiszen ez az esküvő oly sok részből áll. Mely részek nem csak szervezési stádiumok. Hanem fontos, érzelmileg meghatározó, stratégiai pontok.

013 A&P+M&B

Ilyen volt az első találkozó velük, Benedek iskolájában a látogatás. Ilyen volt a licitzáró, melyet meg is írtam akkor, annak lendületében. Ott lehetettem azon a délutánon, amikor Benedek és Melinda megismerkedhettek a licitet megnyerő párossal: Adriennel és Péterrel.

021 A&P+M&B 019 A&P+M&B

015 A&P+M&B

Majd eljött a párosunk nagy napja is. Egy esküvő, mely mögött végig ott húzodott az, hogy mindenki, aki azt az álmot építi, egy másikat is igyekszik megvalósítani. Csodálatos esküvőben voltunk aznap, mindannyian úgy dolgoztunk, mintha egy barátunk esküvőjét csináltuk volna. Nagyon jó hangulatban, összeszokva, félszavakból értve egymást. Nagyon szeretem a filmjét. Benne van minden amit én operatőrként adhatok (nem egyedül, hanem egy kollégával), benne van Kriszta tehetsége a vágásban. És mindig emlékezni fogok, ahogyan itt ült a nappaliban Adrienn és miközben először nézte, elsírta magát. Ez volt az én mini sameday slideshow emlékem tőlük.

Jótékonysági Esküvő – Eskuvonklesz.hu – Adrienn és Péter from Krisztina D. Nagy on Vimeo.

Miközben egy esküvőt álmodtunk, végig ott volt velünk, hogy egy kisfiú és édesanyja álmát is álmodjuk. Benedek műtétje időközben további nehézségekbe ütközött. A jótékonysági esküvő bevétele a kiutazásukat és kinttartózkodásukat fedezi, a műtétet az állam finanszírozná. A finanszírozással kapcsolatos kérdések egy vizsgálatot hoztak. Így most Melinda és Benedek története hosszabban lesz a csapatunk része, mint ahogyan gondoltuk. Október 28. indulnak útjukra az St. Louisba egy vizsgálatra. Izgulnak, de én tudom, bármi is lesz az útjuk eredménye, hatalmas élmény vár rájuk. Oly sokan szurkolunk nekik. Tudom, nem felnőtt dolog hinni, hogy azért mert oly sokan annyira azt szeretnénk, hogy sikerrel járjanak így is lesz. Ám lehessen miénk a gyermeki hit és bizalom.
Tehát ez a bejegyzés itt-most egy állomás. Egy hosszú történet, mely egy epizódja csak annak a sok éves küzdelemnek, amelynek eddig minden apró csatáját ők ketten hihetetlen kitartással megnyertek.

Köszönettel tartozom minden támogatónak, kollégának. Külön kiemelném Nacsa Szilárdot, aki a szervezés oroszlánrészét vállata fel. Ha most igazán profi lennék, végigsorolnék mindenkit, aki ebben dolgozott. A videóban Kriszta megtette legalább egy listázás erejéig. Mindenkiről egyenként írhatnék egy teljes bekezdést, hogy miért is éreztem végtelen hálát. Amit egyben el tudok mondani az az, hogy mindenki, aki adott, a legjobb tudásából, tehetségéből adott. És ezt megélni igazán felemelő élmény volt.
Ez a kép talán nem is érdekes, ha nem mondom el, mit láttok rajta. 5 kollegina, 5 esküvőszervező kollegina. Akik mind jelen voltak aznap az esküvőn. Mind más okból, mind más feladattal, ám mindet a szíve hozta. 🙂

TK2A0475 TK2A0653

A jótékonysági esküvő 1.0 Benedek és Melinda története folytatódik, meséljük tovább.
Télen pedig jön a jótékonysági esküvő 2.0, legalábbis mi megpróbáljuk összerakni ismét. 🙂

2 thoughts on “jótékonysági esküvőről – a nagy nap”

 1. Meghato törtenet, gyönyörü esküvö. Ha egy szivmelengetö sztorira vagyom, evek ota a blogodba olvasok bele s mindig meg is kapom, idegen emberek szerelme jön at olyannyira a kepeiden, hogy sokszor az ember szeme könnybe labad. Viszont az evek alatt soha nem kommenteltem, de most fel kell tennem egy kerdest: Hol volt az esküvöi party? Varazslatos a helyszin, ugyanakkor szamomra szinte egyertelmü, hogy Gyenes Szilvia is benne van a dologban:) Meg sok kepet, sok elmenyt, sok meghatottsag-könnyet a nezöknek:)

  1. Kedves Fruzsina,
   a helyszín a Wedding Garden volt, valóban ma Magyarország egyik legszebb esküvőhelyszíne… Ebben az esküvőben nem Szilvia dekorált, hanem Móni (Fleur&Balloon Dekor).
   Nagyon köszönöm, hogy írtál és örülök, ha sikerül annak akár csak egy részét átadni, amit én érzek-érezhetek.
   Üdv, Tímea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük