Skip to content

sablon3

Gergő 2

Sokszor csinálom azt, hogy egy történet előzményét összeszedem a blogomról.
Ezt már képtelenség. Vagyis legalább annyi ideig tartana megírni, mint magát az egész gondolatsort.

002 Gergő 2 004 Gergő 2 006 Gergő 2

A fotózás után ülünk a fiammal a hamburgeresnél. Kati rámcsörgött. Áron meglepődve látta, hogy Kati menyasszonyom volt valamikor. Valahogy már annyira átalakult a szerepe körülöttünk, hogy fel sem merült benne, hogy valamikor egy júniusban egy menyasszony volt nálam. Egyszer már átírtam csak név szerint. Aztán valahogy visszarakta a rendszer a dátummal. 2010-re. :)))

Azok, akik sokat vannak a környékemen, valahogy egyre ritkábban kerülnek a gépen elé. Talán meglátják a rengeteg munkát mögötte. Ám nagyon rossz érzés lenne, ha pont a hozzám közel állókról nem lennének képek. Ha pont nekik nem rajzolnánk mérföldköveket. Olyan egyszerű velük megtenni. Hiszen tudják, hogy kell valami jó kis ötlet (itt a kisautó volt, az apró kiegészítők :). Kell egy nem agyonfotózott helyszín (legalábbis nem általam). Jól jön, ha épp a holtszezon végén vagyunk. Katival, Attissal és Gergővel ha sokat nem is fényképezkedünk, azt hiszem ezt a szülinapi mérföldköveket együtt pakolgatjuk le majd. 🙂

008 Gergő 2 011 Gergő 2012 Gergő 2 013 Gergő 2

021 Gergő 2 027 Gergő 2

019 Gergő 2 036 Gergő 2

A fotózás közepén összefutottam Bencével (kedves kolléga), persze beszélgettünk. Már rám is szólt, hogy tutira játszom csak, mert nagyon tudok rá figyelni. Így volt. Észre sem vettem, hogy fényképezünk.

Gergő kicsit hamarabb fáradt el, mint én számítottam rá. Egyszer csak hirtelen vége lett a fotózásnak, pedig alig kezdtük el.
Utána agyaltam, hogy vajon sikerült-e egyáltalán bármit fényképeznem. Teljesen meglepett, amikor válogattam. Nagyjából a felére saccoltam volna a képek számát, amit meghagyok. Ha nem koncentrálok, kétféleképpen történnek az események. Annyira elmerülök az emberekben, a társaságukban, hogy nem is fényképezek. Vagy az történik, mint most, hogy észre sem veszem, hogy azért fotóztam, nem csak beszélgettem. :))))

030 Gergő 2 038 Gergő 2 042 Gergő 2 059 Gergő 2 067 Gergő 2

031 Gergő 2 048 Gergő 2

Gergő, boldog szülinapot!
A 3. szülinapi fotózásod helyszínét pedig már megálmodtuk. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük