Skip to content

sablon3

egy esküvő, amelyet jó minden évben újra megtartani :)

Vannak kivételes esküvők, melyek évente megeshetnek.

Tavaly elindult egy kezdeményezés, a Jótékonysági Esküvő, amely sokakat elsőre megmozdított. Egy igazi csapat kovácsolódott össze, sokan mögé álltak egy kezdeményezésnek. Sikeres licitet zártunk, úgy gondolom remek esküvővel.
Idén ismét nekifutottunk. Ismét összeállt a csapat, a tavalyiak bővültek újakkal. Nem kevéssel. Rengeteg önzetlen felajánlás érkezett. A tavalyiak nagy része idén is velünk van. A tavalyi kiesők helyére sorban álltak az újak. Majd rengeteg teljesen újszerű felajánlás érkezett.
Egy-egy területhez többnyire csak egyetlen telefon kellett. Nyíltak ajtók, nyúltak kezek felénk. Amikor ilyen impulzusok érik a szervezőket minden reménnyel teli lesz. Nehéz sorsokra fordul figyelem, nyílnak meg szívek, mutatkozik meg a jószándék. Van valami nagyon jó együttállás ebben a kezdeményezésben. Nagyon egyértelmű, nagyon sokat ad, sok módon.
Segíteni öröm. Csapatban tenni még nagyobb. Egy páros esküvőjét csapatban megvalósítani ajándék.

067Beni, Fefe&Zalán 013Beni, Fefe&Zalán

 

Szóval ez az esküvő egy ilyen esküvő. Ha a licit idén eléri azt az összeget, mellyel valóban segíthetünk, jövőre biztosan nekiállunk a szervezésnek. Ha pedig a kollégák ismét így fogadnak bennünket megvalósul majd. 🙂

Most azonban koncentráljunk az idei évre. Beni, Fefe, Zalán hármas ikrek. Csodálatos szülők remek gyerekei. Beni súlyosan oxigénhiányos, Fefe kevésbé, ám szintén fejlesztésre szorulóan sérült. Minden nap hajnalban kelnek, jönnek fel Várpalotáról a Pető Intézetbe. Heroikus küzdelemmel teli hétköznapok mégis könnyedén, mosolyogva élik meg őket.

067Beni, Fefe&Zalán 009Beni, Fefe&Zalán 033Beni, Fefe&Zalán

 

licitet 2014. április 14-én délben zárjuk. A SaveTheDate bemutatótermébe várunk rengeteg támogatót, hogy megismerjék a jótékonysági esküvő idei támogatottjait. Visszavárjuk a tavalyi főszereplőinket. Ez lesz a mi napunk. Amikor együtt lehetünk, amikor az amit adunk, amiért dolgozunk, amiért annyit izgulunk, ott lesz előttünk, velünk…

 

Az elmúlt két napban nem is tudom hányszor jártam a Vatera oldalán. A telefononom is állandóan ezt nézem. Teljes függőség van. Minden frissítés előtt reménykedek, hogy új összeg áll ott. A tavalyi licit ritmusa teljesen más volt. Mint ahogyan minden bizonnyal mások a licitáló párosok is. Persze én következtetek, továbbgondolom, hol pánikolok, hol örömködök.
A licitösszegnek nagy tétje van. Egy, vagy két kisfiú műtétje valósulhat meg. Igen, egynek is örülni fogunk, egy élet segítése is nagy teljesítmény. Ám a választásnak nagy terhe van, melytől nagyon szívesen megóvnánk a szülőket.
Szóval marad a licitfigyelés, a telefonálgatás, a megosztásokért való könyörgés (helyén való), a barátokra zúdított itt-ott pánikoló ‘vajon hogyan alakul’ beszélgetések (nem annyira helyén való). 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük