Skip to content

sablon3

Dóri&Bence – olyan réginek tűnik már…

Így van ez. Már egyszer írtam róluk.
Egyszer pedig írtam Dóriról, akivel nem is olyan régen együtt töltöttünk egy napot. Neki köszönhetem életem egyik meghatározó glamour sorozatát.
Visszamenni a tavalyi esküvőbe már olyan távoli.
Egy része nagyon élénk még.
Ahogyan összefonódott a történetünk.
Dórit egy katalógus fotózáson ismertem meg.
Ahol két napon át, ruhákból, ruhákba bújt, egyik beállásból mentünk a másikba. Hideg volt, alig másztam ki egy vírus rémes szövődményeiből, ráadásul a divatfotózás nem az én világom, nagyjából két óra után munka lett a fotózás.
Itt-ott kiléptem a kötelezőből, ahogy mentünk előre, egyre többször és persze egyre többet beszélgettünk. Amikor az esküvőjük került az utamba, akkor kaptam meg a választ, miért is fotóztam le azt a katalógust. 🙂
Dóri úgy hívott fel, hogy az esküvőjük dátuma egy nálam már foglalt dátum volt. Minden leszervezve. Azért jöttek el, hogy megismerve őket ajánljak kollégát nekik, aki legjobban illeszkedik az ő párusukhoz. Így is történt, ajánlottam kollégákat és persze rettenetesen odavoltam, hogy ez a lány hogy kerülhet el engem.
Dóri hasonlóan figyel jelekre. Számára az, hogy amikor az esküvői fotózás került szóba, valahogy mindig beleakadt a nevembe egy olyan valami volt, amire odafigyelt. Amit úgy érzett a fotózás után, hogy ez számára fontos.
Még éjjel kaptam egy sms-t. Hogy az egyik szabad dátumomat írjam be neki ceruzával. Majd mindent (helyszínt, szertartást, ceremóniamestert, zenekart, fodrászt, sminket) átszervezett.

Van egy furcsa együttállás ebben a lányban. Igen a szépsége vitathatatlan. Ám ha valakinek van szerencséje vele pár óránál többet tölteni rájön, hogy a külső mögött a lélek még szebb. Hatalmas szeretet van benne.
Ebbe az esküvőbe minden besűrűsödött. Minden amire egy fotográfus vágyhat.
Benne volt a helyszínek, ruha, kellékek szépsége.
Benne volt a páros szépsége.
Az időjárás, a fények, tökéletessége.
Amikor mindenre jutott idő.
Amikor a történethez illeszkedett a páros fotózása.
És a rengeteg érzelem. Ami erre a meseszép lélekre visszatükröződött. A sok barát, a rokonok mély szeretete.
Tele volt ez az esküvő nagy pillanatokkal, örömmel, könnyekkel.
Az, hogy én (és kollégáim Gábor és Isti) ott lehettünk, az egy csoda volt. Egy történet kezdete. Az az esküvő azóta is visszaköszön, a szépség mellett hozott érdekes pillanatokat, sok érzelemet, barátokat. Mély és szerteágazó. Pont ahogyan én azt úgy szeretem…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük