Skip to content

sablon3

Vivien – Toszkána leendő bája

A nők szépsége sokféle. Mindenkiben ott van. Ki milyen arányban viseli. Ki milyen arányban viseli kívül vagy belül. Ahányan vagyunk, annyi féleképpen kezeljük azt. Van amikor ez csak simán egyszerű.

Mindenki szépnek látja, kívül-belül. Ilyenkor mi fotográfusok vagyunk a nyertesek. Kattingatunk és akármit csinálunk, minden működik.

_TIM9240_TIM9279 _TIM9283

Szívesen tulajdonítanám az én vonzásomnak, hogy ez a lány idekerült a blogomra. Ám ez most oktató társamnak köszönhető, akivel a toszkán workshop előtti utolsó hónapba fordulunk. Olyan szépségeket, amelyet szervezett itthon is bármikor szívesen fotózunk. De ott kint a toszkán tájakon, szűk sikátorban, bájos olasz tereken igazi fotós csemegének nézünk elébe.

_TYM4410 _TYM4233

_TYM4272

Oktatás előtt mindig agyalok, vajon eszembe jut-e bármi szép, bármi egyedi, bármi eredeti. Most nincs félelem. A mai napból lehetett érezni, hogy egyik beállásból a másikba fogunk sodródni, rengeteg szép képpel hazajönni.  Amelyek felett érzett gyermeki örömöt úgy tűnik soha nem lehet megunni.

_TYM4279 _TYM4385

_TYM4296_TYM4355Még mindig sokan mondják, milyen jó nekem, hogy a hobbim a munkám. Ez régen nem igaz.
Ami viszont igaz, munka közben ezerszer jobban szórakozom, mint bármelyik ismerősöm. 🙂

_TYM4419_TYM4457

Íme a ws plakátja. Szeretettel várunk mindenkit aki szeret gyönyörű helyen, gyönyörű lányokat, párokat fotózni, szeret utazni és jó társasággal eltölteni 4 napot.
Toscana_II

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük