Skip to content

sablon3

minden évben új és mégis régi

002 xmas 2014Nem tudom mikor volt ilyen, hogy nem írtam karácsonyi bejegyzést, pedig annyi minden érdemelné meg, hogy idekerüljön. Így most lehet, hogy nem annyira izgalmas már, de most, hogy itt lóg még mindig mellettem, azért még belefér. 🙂 Mert hogy igen, a fa nálunk lóg. Mókás ahogy időnként meglökjük és akkor hintázik egy kicsit. Minden évben beszélgetünk róla, hogy mi lenne, ha fejjel lefelé raknánk be, de aztán abban maradunk, hogy nem kockáztatjuk, hogy 3 nap után egy becsukódott fával és lecsúszott díszekkel legyünk itthon.

038 xmas 2014

Szóval itt ez a fa. Most 24-e hajnalán, ahogyan elkészültünk a fával, a terítéssel, minden már csak azt várta, hogy eljöjjön a 24-e reggel. Akkor hajnalban jöttem rá, hogy ez a fa hiába új, mostanra már igazi történelem díszíti.

Kezdjük az egyik kedvencemmel, az ezüst cipellővel. Hogy karácsonyfán lehetne furcsa, de egy magassarkú soha sehol nem az. Ráadásul ő Dél-Afrikából jött a következővel együtt.

011 xmas 2014Ez az angyalka jött még a cipővel Johannesburgból. Így a színe nem véletlen. 😉

A cipőktől még mielőtt messzire mennék, itt a másik fele a magassarkúnak. Mikor épp melyik a kedvencem.

023 xmas 2014Ezt a ballerinát meg a bája hozta a fára. Idén ez is megvolt, hiszen az inspirációnkban is szereplő menyasszonyunk igazi ballerina volt. Akik pont olyan különlegesek, mint ahogy azt elképzeljük.

025 xmas 2014Ez bizony egy rózsaszín macska. Nos, akinek van cicája, annak nem kell magyarázni, hogy ez miért is kerül ide. Még ha egyáltalán nem is illik ide.

017 xmas 2014Ez pedig az idei új. Mert minden évben kell egy új legyen. Ő azért jött hozzánk, mert Tiana idén fedezte fel a varázslók világát.

018 xmas 2014

 

Ha pedig az újdonságok, akkor idén az asztal is kapott Szilvia varázslatos szalonjából új terítőt és onnan érkezett, amit hónapok óta nem találtam sehol, a hatalmas gyertyatartóm. Szerintem e kettő nem kerül mélyre a karácsonyi díszekkel, lesz még amiben újjászülethet évközben is.

010 xmas 2014

039 xmas 2014

És végül hadd mutassam meg a családom egyértelmű kedvencét. Sok évvel ezelőtt New Yorból jött haza velünk. Ő kapja minden évben a fő helyet, majd bárki aki beáll a fánk elé, annak mindig meg is mutatják, ha véletlenül nem venné észre. Akárki új érkezik is, Elvis úgy tűnik a fán is a király.

026 xmas 2014Így utólag is nagyon boldog ünnepeket kívánok mindenkinek, aki erre téved így karácsony után. ♥

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük