Skip to content

sablon3

egy napra álmodott világ

Az esküvői dekorációtól megszoktuk, hogy átmeneti. Hiszen többnyire virágokból építkezik, melyekben már önmagukban benne van, hogy szépségük időben mérve véges. Talán éppen ezért olyan magával ragadó.

16Ez a dekoráció azonban egészen más volt. Nem asztalok, hátterek kaptak dekorációt, hanem egy teljes esküvői világ épült, arra az estére-éjszakára.
A bútorok, a világítás, a dekoráció, a fények, a virágok, minden ebben az esküvőben koncentrálódott. Szinte hihetetlen volt, hogy nem csak a virágok, hanem minden akkor ott arra az egy estére állt össze egy ilyen csodává, majd tűnt el, hátrahagyva semmi mást, csak az emlékeket és ezeket a képeket.

12345
Eszti ekkor találkozott Szilvi munkájával. Így megkértem őt, írja meg. Úgyhogy a bejegyzés innentől az övé, ahogyan a képekből is sok. 🙂

„Gyenes Szilvi dekorációjáról a Sauska Pincészetben, azt hiszem éveken át fogok áradozni :-)… Werkfilm is készült a három napig tartó építésről, nem is erről szeretnék mesélni, sőt mesélni majd a képek fognak helyettem, én csak pár dolgot szeretnék kiemelni. Nem az fogott meg benne a legjobban, mennyire grandiózus munka – mert AZ volt, a szó legjobb értelmében -, vagy hogy milyen vagány képeket lehet készíteni róla 🙂 – hajajajjjjjjj ez vizuálisan álmaim netovábbja!….
Hanem a részletessége, összetettsége, kifinomult rímei, és az ahogy ÉLT, mert minden fényviszonyban másképp hatott, másképp működött… (Mindez olyan precizitással megálmodva, amit elképzelni sem tudok, hogy születik meg gondolatban…)
Napon át lehetett volna csodálni az apró „ecsetvonásokat” s az összhangot amit alkottak. A színek változását, és minden napszakban beköszöntő új harmóniájukat… Legyen akár fényes nappal, a délután beragyogó arany színű napfény, esteledésben a gyertyák meleg fénye, az éj sötétje, vagy a hajnal halványsága.

7891012131415

11Nem hétköznapi díszítés volt, hanem művészet… ÓRIÁSI különbség!
Remélem Szilvinek sok alkotásában gyönyörködhetek mééég! ”

Eszti

17

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük